Met horren geniet u van frisse lucht zonder ongedierte

Een warme zomerdag is puur genieten geblazen. Met het zonnetje op uw bol is het heerlijk om met familie en vrienden urenlang te tafelen in de tuin. Door de fijne temperatuur komt er echter ook ongedierte tevoorschijn. Zo kunnen insecten die uw huis invliegen voor behoorlijk wat irritatie zorgen. Gelukkig bieden horren een oplossing voor dit probleem. Deze houden ongedierte voortaan buiten de deur. Bovendien geniet u voortaan van frisse lucht in uw huis, zonder het vervelende gezoem van insecten om uw heen.

hordeur

Vervelende insecten voorgoed verleden tijd

De tijd dat u met een vliegenmepper de insecten te lijf ging is met het gebruik van een hor voorgoed verleden tijd. Niet langer verstoort een rondzoemend insect uw welverdiende nachtrust. Bovendien voorkomt u met het plaatsen van horren voor een deur of raam onhygiënische situaties. Insecten kunnen namelijk allerlei nare bacteriën met zich meebrengen. Voortaan waait er een frisse wind door uw huis, terwijl ongenode gasten buiten de deur worden gehouden. Dit gebeurt overigens op een diervriendelijke manier. Het ongedierte maakt dankzij de hor namelijk rechtsomkeert. Terwijl ze de vrije natuur invliegen, geniet u van een huis zonder vervelende insecten.

Horren van hoge kwaliteit op maat gemaakt

Horren zijn op maat te bestellen voor diverse soorten ramen, deuren en kozijnen. Op deze manier kiest u de perfecte hor voor uw woning. Zo is een inzethor uiterst geschikt voor kunststof kozijnen. Dit is een buitenframe met een sleuf waarin horgaas wordt geplaatst. Bij aluminium kozijnen is het aan te raden om een zogeheten klemhor te plaatsen. Of misschien geeft u wel de voorkeur aan een raamrolhor of een plissé hordeur. Zo werken plissé horren als een soort schuifdeuren. Daarbij hoeft u het materiaal slechts naar de zijkant te schuiven om naar buiten te kunnen.

De ideale oplossing voor de warme zomermaanden

Alle bovengenoemde horren zijn van zeer hoge kwaliteit dankzij aluminium frames. Door dit sterke materiaal gaan ze bijna nooit stuk, waardoor u lang kunt genieten van alle voordelen die een hor met zich mee brengt. Bovendien monteert u de hor zeer gemakkelijk door een zogeheten klemsysteem. Daarbij plaatst u een veer aan de boven- en onderkant in de opening. Op deze manier staat de hor binnen mum van tijd stevig op zijn plek. Horren zijn dan ook de ideale oplossing voor de warme zomermaanden. U kunt frisse lucht door uw huis laten waaien, terwijl ongenode gasten buiten de deur worden gehouden.

Kijk voor meer informatie op https://www.creon-kozijnen.nl/horren.html