Zo verwerk je je foto’s in je interieur!

interieurspecialisten fotos

Op foto’s kun je de meest speciale moment van je leven vastleggen. Deze foto’s kun je op een tal van manieren in je interieur verwerken. Je hoeft de foto’s dus niet meer in een album of op de harde schijf te laten staan. Foto’s zijn namelijk trendy! Herinneringen zijn er immers om gedeeld te worden en dit kan door de foto’s te verwerken in je inrichting. Speciale momenten verdienen een speciale plek in je huis en interieur, waardoor je huis omgetoverd wordt tot echt een thuis. Als je creatief bent, dan zijn er heel veel manieren om die ene bijzondere foto in je inrichting uit te lichten. In dit artikel geven we je een aantal tips en voorbeelden om foto’s in je interieur te verwerken. 

interieurspecialisten fotos1

Bron foto: https://www.herinneringenoplinnen.nl/foto-op-canvas

Foto’s op canvas

Foto’s die dankzij een exclusieve druktechniek op canvasdoeken worden afgedrukt, hebben een speciale uitstraling. Inlijsten hoeft dan niet meer, wat ervoor zorgt dat de foto wat weg heeft van een schilderij. Erg leuk om boven de bank te hangen bijvoorbeeld! Foto’s haarscherp afdrukken op canvas kun je doen bij verschillende winkels en webshops. 

Foto’s afdrukken op hout

Heeft je interieur een natuurlijke of landelijke uitstraling? Dan kan het erg leuk zijn om je mooiste foto op hout te laten afdrukken. Er bestaan verschillende soorten hout en ieder soort geeft weer een ander effect en uitstraling. Wat dacht je bijvoorbeeld van een foto op licht eikenhout? Of zie je foto’s op whitewash board meer zitten? Alles is mogelijk! Verder is afdrukken op hout erg leuk omdat je uit allerlei effecten kunt kiezen, die de foto nog unieker kunnen maken. 

Foto mogelijkheden op plexiglas

Wil je je foto’s meer dimensie geven met levendige kleuren? Dit is mogelijk als je de foto op plexiglas afdrukt. Plexiglas geeft elke ruimte in je huis net dat beetje extra, waardoor je favoriete foto helemaal tot zijn recht zal komen. Plexiglas is daarnaast ook tijdloos en erg geschikt voor bijvoorbeeld je slaapkamer of je kantoor aan huis. 

interieurspecialisten fotos2Bron: https://www.herinneringenoplinnen.nl/hd-metal/foto-op-aluminium

Een foto op aluminium

Wist je dat je ook foto’s op aluminium kunt laten afdrukken? Dit geeft een bijzonder en stoer effect aan je foto en de afwerking van aluminium is erg smaakvol. Verder passen de afgedrukte foto’s op aluminium bijna in elk interieur. Ook zijn foto’s op aluminium erg tijdloos en bovendien is het helemaal niet duur om foto’s op aluminium af te drukken. Het is dus een unieke manier om in je slaapkamer, woonkamer of werkkamer de aandacht naar je mooiste foto toe te trekken. 

Er zijn dus een tal van mogelijkheden om bij elk soort interieur een prachtige wanddecoratie te maken met allerlei foto’s die jouw mooiste herinneringen weergeven. Je huis krijgt een veel intiemere uitstraling doordat je je persoonlijke foto’s in een modern jasje steekt!